Functieomschrijving

  • Je werkt samen met de chef kok en het keukenteam om hoogstaande culinaire gerechten op het bord te toveren in een exclusief kader.
  • Je staat in voor de mise en place (zowel warme als koude keuken).
  • Je ondersteunt de chef kok.
  • Je ziet toe op het in praktijk brengen van de HACCP regelgeving en respecteert de veiligheidsnormen.
  • Je werkt in het centrum van Brussel (vlakbij het Warandepark).
  • extra

Profiel

  • Je hebt ervaring in een professionele keuken.
  • Je bent een echte teamplayer en kan jou makkelijk aanpassen aan wijzigende omstandigheden.
  • Je werkt gedreven, gestructureerd en georganiseerd.
  • Je bent stipt en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid.
  • Je bent stressbestendig en hebt een flexibele houding.
  • Je hebt een verzorgd voorkomen.
  • Je werkt flexibel doorheen de week, maar bent vrij in het weekend.
  • Je spreekt vlot Nederlands.

Selectievoorwaarden

  • We bieden jou een zeer boeiende en uitdagende job als kok bij één van onze toplocaties.
  • Je kan je culinaire talent ten volle ontplooien binnen een enthousiast en uiterst betrokken team.
  • Uiteraard bieden wij jou een competitief salaris met een hospitalisatieverzekering en dental plan.

Plaats tewerkstelling

Vragen?

Sophie Guns Recruiter
02 767 00 03
Stel een vraag

Deel deze vacature