
Functieomschrijving
- Je werkt samen met de chef kok en het keukenteam om hoogstaande culinaire gerechten op het bord te toveren in een exclusief kader.
- Je staat in voor de mise en place (zowel warme als koude keuken).
- Je ondersteunt de chef kok.
- Je ziet toe op het in praktijk brengen van de HACCP regelgeving en respecteert de veiligheidsnormen.
- Je werkt in het centrum van Brussel (vlakbij het Warandepark).
- extra
Profiel
- Je hebt ervaring in een professionele keuken.
- Je bent een echte teamplayer en kan jou makkelijk aanpassen aan wijzigende omstandigheden.
- Je werkt gedreven, gestructureerd en georganiseerd.
- Je bent stipt en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid.
- Je bent stressbestendig en hebt een flexibele houding.
- Je hebt een verzorgd voorkomen.
- Je werkt flexibel doorheen de week, maar bent vrij in het weekend.
- Je spreekt vlot Nederlands.
Selectievoorwaarden
- We bieden jou een zeer boeiende en uitdagende job als kok bij één van onze toplocaties.
- Je kan je culinaire talent ten volle ontplooien binnen een enthousiast en uiterst betrokken team.
- Uiteraard bieden wij jou een competitief salaris met een hospitalisatieverzekering en dental plan.